Home Família-escola

Família-escola

familia-escola

Escola i família són dos entorns que ajuden a crèixer als infants com a persones. Per assolir aquest objectiu  i recolzar la tasca educativa dels pares de la nostra escola, hem creat un enllaç al web del centre amb el títol d’ “ESCOLA I FAMÍLIA”. Aquest espai pretén ser un banc de recursos i informació per a pares i mestres. 

Degut a la seva gran importància, al llarg del curs anirem penjant diferents articles i reflexions que considerem d’interès per a les famílies i per a l’escola per tal de potenciar una bona relació i vincle positiu per a l’alumnat i el centre educatiu.

Esperem que hi disfruteu…

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

set

Article Setembre: 10 consells

Article que ens ofereix 10 consells per iniciar bé el curs escolar.

Article novembre:

Article desembre: 

sin-titulo-1

article setembre: així no aprenen. recomanacions pels pares a l’hora d’acompanyar als seus fills/es a l’hora de fer deures.

http://www.lavanguardia.com/encatala/20160913/41268206528/aixi-no-aprenen.html

llegir

article Octubre: educar en l’hàbit de la lectura

Uns bons hàbits per ajudar a fer persones crítiques i formades.

Article novembre:

sin-titulo-1

Article desembre: educar en el consum

Sin-título-1

article maig: l’agressivitat infantil, més enllà de les rbequeries.

Article interessant que ens parla el diari Ara. Ens exposa que cal abordar les rebequeries com a cosa important, doncs sempre tenen un rerefons que cal treballar. Remarca la importància de la prevenció com a punt clau.

Feu-ne una lectura… és molt interessant.