Família i Escola

Escola i família són dos entorns que ajuden a crèixer als infants com a persones. Per assolir aquest objectiu  i recolzar la tasca educativa dels pares de la nostra escola, hem creat un enllaç al web del centre amb el títol d’ “ESCOLA I FAMÍLIA”. Aquest espai pretén ser un banc de recursos i informació per a pares i mestres. 

Degut a la seva gran importància, al llarg del curs anirem penjant diferents articles i reflexions que considerem d’interès per a les famílies i per a l’escola per tal de potenciar una bona relació i vincle positiu per a l’alumnat i el centre educatiu.

Article Setembre 2022

Article Setembre 2022

La pàgina que us recomanem aquest mes de setembre té la voluntat de facilitar la participació de les famílies en la vida escolar dels fills i filles i guiar-les en l'acompanyament de la seva educació. Feu-ne una ullada!

Article Maig

Article Maig

El Departament ofereix un espai amb eines, per tal de facilitar la participació de les famílies en la vida escolar dels fills i filles i guiar-les en l'acompanyament de la seva educació, i promoure'n, com a conseqüència, l'èxit educatiu. Si en voleu saber més, cliqueu...

Article Març

Article Març

La Generalitat disposa d'una pàgina destinada a les famílies, on trobareu eines amb la voluntat de facilitar la participació de les famílies en la vida escolar dels fills i filles i guiar-les en l'acompanyament de la seva educació, i promoure'n, com a conseqüència,...

Article de febrer: família i escola s'entenen? cliqueu aquí per llegir un bon article on ens explica que la confiança i comunicació són bàsiques per a un bon acompanyament als nostres fills/es.      

Article febrer

Article febrer

Claus per a l'educació emocional en l'àmbit familiar: les relacions familiars són molt importants per ajudar als nostres fills/es a ser més forts emocionalment. Aquí trobareu un article que us pot ajudar en aquest treball.