Família i Escola

Escola i família són dos entorns que ajuden a crèixer als infants com a persones. Per assolir aquest objectiu  i recolzar la tasca educativa dels pares de la nostra escola, hem creat un enllaç al web del centre amb el títol d’ “ESCOLA I FAMÍLIA”. Aquest espai pretén ser un banc de recursos i informació per a pares i mestres. 

Degut a la seva gran importància, al llarg del curs anirem penjant diferents articles i reflexions que considerem d’interès per a les famílies i per a l’escola per tal de potenciar una bona relació i vincle positiu per a l’alumnat i el centre educatiu.

Article Maig

Article Maig

El Departament ofereix un espai amb eines, per tal de facilitar la participació de les famílies en la vida escolar dels fills i filles i guiar-les en l'acompanyament de la seva educació, i promoure'n, com a conseqüència, l'èxit educatiu. Si en voleu saber més, cliqueu...

Article Març

Article Març

La Generalitat disposa d'una pàgina destinada a les famílies, on trobareu eines amb la voluntat de facilitar la participació de les famílies en la vida escolar dels fills i filles i guiar-les en l'acompanyament de la seva educació, i promoure'n, com a conseqüència,...

Article de febrer: família i escola s'entenen? cliqueu aquí per llegir un bon article on ens explica que la confiança i comunicació són bàsiques per a un bon acompanyament als nostres fills/es.      

Article febrer

Article febrer

Claus per a l'educació emocional en l'àmbit familiar: les relacions familiars són molt importants per ajudar als nostres fills/es a ser més forts emocionalment. Aquí trobareu un article que us pot ajudar en aquest treball.

Article gener

Article gener

Ús i abús de les noves tecnologies. En temps de pandèmia, on els vostres fills/es estàn immersos en el món digital de forma persistent, val la pena que els ajudem a fer un bon ús d'aquesta eina que pot ser molt útil sempre que se'n faci un bon ús.