AFA Pompeu Fabra

Associació de Famílies de l'Escola Pompeu Fabra de Lloret de Mar

Què és?

L’AFA de la nostra escola,  és una associació, de pares i mares voluntaris, sense ànim de lucre. És una de les maneres que tenim de formar part de la vida del centre educatiu dels nostres fills. El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’educació  que reben els nens i nenes. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.  L’Associació de Famílies d’Alumnes està formada per totes les famílies dels alumnes de l’escola que en són sòcies, a través d’una quota anual que s’abona a principi de curs.

Junta Directiva 2021-2022:

 • Presidenta: Sílvia González
 • Secretari: Joan Escalona
 • Tresorera: Noelia González

Què fa la nostra AFA?

 • Organitzem les activitats extraescolars.
 • El servei d’acollida del matí.
 • El servei de MENJADOR i l’ESPAI MIGDIA.
 • El servei de biblioteca.
 • S’aporta un percentatge dels diners dels socis per a millorar les instal·lacions de l’escola amb la col·laboració de l’equip directiu.
 • Venda de xandalls (Merceria Margarita).

“A la junta de l’Afa sempre ens ha preocupat la comunicació envers als nostres associats. Els pares que estem a la junta estem tot l’any treballant i fent coses per que a l’escola i a l’educació dels nostres fills tot vagi sobre rodes. Cada persona posa el que pot de la seva part i de vegades hem de sacrificar molt del nostre temps lliure pel be dels nostres i vostres fills. Amb tot aquest esforç sempre tenim la sensació de que vosaltres els pares que por un motius o altres no podeu estar a la junta, no interactueu amb nosaltres tot lo sovint que voldrien. O també que no us arriba tota la informació del que es fa a traves de la nostre associació. També a nosaltres (als de l’AFA) no ens arriben les vostres inquietuds i suggerències… Perquè a una associació com la nostre hi hagi participació, s’ha de fomentar i molt la comunicació. Aquest bloc neix amb aquesta voluntat i es per això que volem que sigui una eina perquè nosaltres puguem dir la nostre i vosaltres podeu contestar. Es tracta de que la conversa sigui a dues bandes i reciproca. No que només uns parli’n i els altres escoltin. Esperem tenir sort i que les noves tecnologies ens ajudi’n a ser cada vegada mes comunicatius i dinàmics. “

Contacta amb nosaltres

Actualment, l’atenció a les famílies, es pot fer presencialment cada dia de 9 a 16 hores al despatx de l’AFA. També mitjançant els correus pertinents:

COM POTS AJUDAR-NOS?

Us necessitem perquè la nostra AFA estigui viva.

L’AFA està formada per diverses comissions que duen a terme diferents activitats. Les comissions són les que realitzen totes les activitats de les quals els nens, i els pares es beneficiem. 

US NECESSITEM!!!

RAONS PER SER SOCI DE L’AFA

 1. Perquè l’educació dels nostres fills és la nostra RESPONSABILITAT.
 2. Per la importància de traslladar al consell escolar la presència de mares i pares ORGANITZATS per defensar els interessos de tots i totes.
 3. Perquè si els pares i mares NO som actius i participatius, com explicar als nostres fills que han de ser persones implicades en la societat, en la qual poden i han d’expressar-se, participar i ser solidaris.
 4. Perquè si els pares i mares NO som capaços de motivar-nos pels nostres fills i filles, per qui ho farem?
 5. Perquè TOTS I TOTES SOM NECESSARIS per a millorar la qualitat de vida dels nostres fills.

TOS SOM AFA!