Home AFA

AFA

LOGO-ampa

L’AFA és l’associació de famílies d’alumnes de l’escola querepresenten i vetllen pels interessos i drets dels alumnes de l’escola.

Disposen de bloc personal. Si el voleu visitar, cliqueu aquí. En ella hi trobareu informació sobre les activitats extraescolars, de diferents informacions que puguin afectar als vostres fills, … en definitiva tal i com queda reflexat en el seu bloc:

“A la junta de l’Afa sempre ens ha preocupat la comunicació envers als nostres associats. Els pares que estem a la junta estem tot l’any treballant i fent coses per que a l’escola i a l’educació dels nostres fills tot vagi sobre rodes. Cada persona posa el que pot de la seva part i de vegades hem de sacrificar molt del nostre temps lliure pel be dels nostres i vostres fills. Amb tot aquest esforç sempre tenim la sensació de que vosaltres els pares que por un motius o altres no podeu estar a la junta, no interactueu amb nosaltres tot lo sovint que voldrien. O també que no us arriba tota la informació del que es fa a traves de la nostre associació. També a nosaltres (als de l’Ampa) no ens arriben les vostres inquietuds i sugerencies… Perquè a una associació com la nostre hi hagi participació, s’ha de fomentar i molt la comunicació. Aquest blog neix amb aquesta voluntat i es per això que volem que sigui una eina perquè nosaltres puguem dir la nostre i vosaltres podeu contestar. Es tracta de que la conversa sigui a dues bandes i reciproca. No que només uns parli’m i els altres escoltin. Esperem tenir sort i que les noves tecnologies ens ajudi’n a ser cada vegada mes comunicatius i dinàmics. “