Normativa general

[vc_row css=».vc_custom_1460494174177{padding-left: 15px !important;background-color: #eded07 !important;}»][vc_column width=»1/2″ css=».vc_custom_1460494128696{padding-right: 25px !important;background-color: #87a5bf !important;}»][vc_empty_space height=»12px»][vc_single_image border_color=»grey» img_link_target=»_self» image=»560″ img_size=»200×150″ alignment=»center» img_link_large=»»][vc_column_text]

ACCÈS  AL CENTRE

Educació Infantil:
L’entrada d’Educació Infantil és per l’Avinguda del Rieral. El pares deixaran els nens a l’entrada del pati. Els alumnes de P3 començaran a anar tots sols a la fila a partir del mes d’octubre.

Educació Primària:Heu de deixar els nens a l’entrada i ells sols han d’entrar a les aules.

Les portes s’obren 5 minuts abans de les entrades i es tanquen quan acaba la música.

Us preguem que sigueu puntuals en els horaris d’entrades  i sortides per un bon funcionament del centre.

Quan per motius justificats s’arribi al centre més tard de l’hora d’entrada, s’haurà de fer per la porta situada al Camí de l’Àngel (costat de Can Sabata) i passar per Secretaria. Els pares, mares o tutors responsables del nen/a no poden pujar a les classes.

Si heu de venir a altres hores per altres causes també cal entrar per la porta situada al Camí de l’Àngel (costat de Can Sabata) i  truqueu al timbre

Recomanem que agafeu uns bons hàbits de puntualitat i aparqueu a les zones habilitades com a tal (aparcament Casino, aparcament Pistes Atletisme). Eviteu deixar el cotxe en doble fila a l’entrada de l’escola.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_empty_space height=»12px»][vc_single_image border_color=»grey» img_link_target=»_self» image=»562″ alignment=»center» img_link_large=»» img_size=»200×150″][vc_column_text]

ALGUNES NORMES BÀSIQUES

Pilotes: No es poden portar pilotes de cuir a l’escola

Esmorzars: Es recomana esmorzar a casa i fer un petit most a l’hora del pati.Recomanem els entrepans i/o fruita. Amb l’objectiu d’educar als nens/es en hàbits saludables, a l’escola no es poden portar dolços envasats, patates fregides ni llaminadures. 

Mòbils i aparells electrònics: Està prohibit portar-los a l’escola. El centre no es fa responsable de la pèrdua o deteriorament d’aquests objectes.

Medicaments: Només administraran es cas que porteu el certificat mèdic corresponent.

Agenda: És molt important que mireu cada dia l’agenda del vostre fill/a, ja que és el nostre mitjà de comunicació entre pares i mestres.
Allà hi trobareu l’horari que cal que tingueu en compte per les sessions d’educació física, ja  que necessita equipament específic.
S’ha d’omplir la primera pàgina de l’agenda amb les dades actualitzades per tal de poder-vos localitzar en cas de necessitat (afegiu el màxim de números de telèfons).

–  Absències: Cal justificar les faltes.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]